ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.

 

Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω:

 

  • Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
  • Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).
  • Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο.
  • Να έχετε επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 210 5546572 ή γραπτά στο info@tu.gr και να μας ενημερώσετε για την επιστροφή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

 

Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ σας δίνεται η παρακάτω επιλογή:

 

Α. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

 

Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, IBAN, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.

 

Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων : Με τη χρήση του συνεργάτη μας (ACS), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

 

1. Το κόστος των μεταφορικών αφαιρείται από το συνολικό ποσό της επιστροφής. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.

 

Β. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

 

Στέλνετε Δωρεάν (χρέωση παραλήπτη) την επιστροφή σας και αναλαμβάνετε τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος με αξία 4 ευρώ για Αττική και 5 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα (συμπεριλαμβάνει το κόστος αντικαταβολής).

Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε τα έξοδα αποστολής σε τραπεζικό μας λογαριασμό το κόστος αλλάζει σε 2,5 ευρώ για Αττική και 3 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

1. Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.

 

2. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί από την εταιρεία.